Mannenzang Katwijk zingt psalmen

Op 3 november 2017 hoopt er weer een mannenzang te zijn in de nieuwe kerk van Katwijk aan zee waarbij weer psalmen op hele noten gezongen worden

Over de mannenzang

Vrijdagavond 3 november gaan we weer genieten van een avond lang Psalmen zingen. Schitterende Psalmen staan er geprogrammeerd. Noteer de datum in uw agenda en kom samen met vrienden of familie naar Katwijk! De Nieuwe kerk is open vanaf 19:00 uur. We starten vanaf 19:40 uur met het doornemen van enkele melodieën.

Zoals gebruikelijk is Bert Noteboom opnieuw de dirigent. Jaap van Rijn zal het orgel bespelen tijdens deze hele notenzangavond. Dit zal de laatste hele notenzang zijn waar Jaap van Rijn de organist van zal zijn. Daarna zal Marco den Toom het orgel bespelen tijdens de hele notenzang mannenzang in Katwijk aan Zee. Een hele ervaring om weer met ruim 1600 mannen aanwezig te zijn tijdens deze mannenzangavond.

Spreker

De spreker van komende mannenzangavond is dominee Veerman uit Katwijk.

Tegenstem

In de achterliggende jaren hebben we tijdens de mannenzang kunnen genieten van de bovenstem! Ook op 3 november bij leven en welzijn willen we ‘s middags vooraf weer samen gaan repeteren om tijdens de Mannenzang een aantal heerlijke tegenstemmen te zingen. We hebben er weer veel zin in!

De tegenstemmen worden ingestudeerd van 16:30 uur tot 17:45 uur. We hebben dan voldoende tijd over om gebruik te maken van het mannenzangbuffet in ‘Het Anker’ aan de overzijde!

Graag zien we uw aanmelding tegemoet! Dit kan via
http://www.mannenzangkatwijk.nl/page/aanmelden-tegenstem/. De deelname is gratis en u ontvangt vooraf van ons bladmuziek!

Mannenzang buffet

In het zalencentrum tegenover de kerk wordt tijdens de mannenzang altijd een buffet georganiseerd. Dit zal een warm en koud buffet zijn met o.a. salades, frites, nasi. Ook de vis zal hierbij niet ontbreken. Wilt u ook genieten van dit heerlijke buffet?

Geef u dan op of vraag meer informatie aan op het e-mailadres: kc-het-anker@planet.nl

We hopen u vrijdagavond 3 november te mogen begroeten in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee!